Edhe kjo mungonte, Antonela i kthehet Beniadës ‘Ti je nje..

Banorët e Big Brother kanë diskutuar së fundmi për lojën brenda shtëpisë. Sipas Sarës tani është kuptuar se kush do lekët, Nga ana tjetër Antonela ka shtuar se është kuptuar dhe kush bën fasadë, duke iu referuar Beniadës.

Sara deri tani është kuptuar se kush ka ardhur për lojë e kush për eksperiencë. Antonela Ka dhe fasadë ma beso. Sara Po mirë. Beniada Unë jam për eksperiencë, po të kisha fasadë do isha sjellë ndryshe.

Antonela Si ndryshe? Ti s’je sjellë keq ndonjëherë, as nuk je mërzitur, gjë që më bën të mendoj se po mban fasadë, po luan dhe po luan bukur se e di që njerëzit e duan pozit ivitetin, eshte shprehur ajo.