“E vështirë por jo e pamundur”, Eni Çobani vendos seriozisht të dobësohet dhe e paska gjetur mënyrën

Eni Çobani ka vendosur të dobësohet dhe për këtë ka kërkuar ndihmën e trajnërit Edmond Stafa, duke i hyrë palestrës.Juristja më e njohur në Shqipëri, Eni Çobani ka marrë përfundimisht vendimin serioz për t’u dobësuar.

Ajo ka postuar një video në rrjete sociale, ku shfaqet e hipur në biçikletën e palestrës, përkrah trajnerit Edmond Stafa.“E vështirë por jo e pamundur, këtë herë seriozisht,”- shkruan Eni Çobani përkrah videos së postuar.

Me sa duket juristja kërkon të vijë sa më në formë për këtë sezon të ri televiziv.“E vështirë por jo e pamundur”, Eni Çobani vendos seriozisht të dobësohet dhe e paska gjetur mënyrën.