E tme,rshme, çka i bën trupit një gotë e vetme e pijes që e pinë me të madhe…

Konsumimi i pijeve me sheqer në baza ditore mund të shkaktojë edhe vdekje të parakohshme, sipas studimeve të realizuara viteve të fundit. Krahas kësaj, pija e gazuar sjellë edhe probleme të tjera në trup, sikurse janë avitaminoza, prishja e dhëmbëve, problemet në lëkurë, e shumë shqetësime të tjera shëndetësoree, gjithashtu ju sjellim nje videoo, dhe shikojeni me mire se cfare ndodhe me trupin, hape re,klamn dhe menjeher, ju shfaqet,pamja.