E tme.rrshme… ia mban trupin e pajetë 4 ditë poshtë krevatit/ Si nuk pati shpirt?.. 40-vjeçari i m err je tën gruas shtat/zënë

Një 40-vjeçar i ka ma rrë je tën të dashurës së tij 26 vjeçe. Si raporton media gjermane ”Bild” pasi i ka ma rrë je tën ai e ka mbajtur trupin e pa je.të katër ditë poshtë krevatit.

E ditur është bërë se burri quhet Christian R. dhe kurse e dashura e tij quhej Shannon Y. Ata jetonin bashkë kishin disa kohë dhe e dashura e tij ishte edhe shtat/zënë.

Kjo ngjarje e r ëndë ka tro nditur gjithë Gjermaninë. 40-vjeçari do të marrë një dë nim prej shumë vitesh, por nuk përjashtohet edhe që mund të dënohet përjetë.

Një 40-vjeçar i ka ma rrë je tën të dashurës së tij 26 vjeçe. Si raporton media gjermane ”Bild” pasi i ka ma rrë je tën ai e ka mbajtur trupin e pa je.të katër ditë poshtë krevatit.