E tme.rrshme çka u bën enëve të gja kut një pije e vetme energjikee

Hulumtuesit deshën që t’i testojnë efektet e pijeve energjike në endohelium, shtresë e qelizave që gjendet në sipërfaqen e venave, arterieve dhe enëve të tjera të gja,kut.Para testimit, pjesëmarrësit konsumuan një pije energjike dhe, 90 minuta më pas, ekipi gjeti se diametri i brendshëm i enëve të gja,kut ishte i përgjysmuar. Per me teper kemi bere,gati edhe nje video, te shikonii me mire se cfare ndodhe me trupin tuaj,shtypeni meposht re,klamn dhe ju hapet,menjeher.