E tm/errshme, E mori për ta rritur si bijë, 13 vjeçaren e p ërdhunoii, e rr ahu dhe e mbajti mbyllur për dy muaj…(Foto)


D etaje të tjera shokuese nga historia e p ërdhunimit të 13 vjeçares nga fshati Vërdovë i Pogradecit.

46 vjeçari I cili ishte çoban ka shfrytëzuar gjëndjen tejet të rëndë ekonomike dhe paarsiminin e prindërve për të marrë 13 vjeçaren me pretendimin se do kujdesej për të, ta ushqente, ta rriste dhe ta mbronte atë.

I ati ishte me aftësi të kufizuara mendore ndërsa e ëma pa punë, dhe e paarsimuar. Blerim Bizgjoni e ka marrë vajzën më 30 k orrik 2020, pikërisht ditën e Bajramit. Po atë ditë e ka dh unuar dhe p erdhunuaar vajzën. Prej asaj dite ai e ka mbajtur vajzën të mbyllur në shtëpi duke mos e lejuar të dilte jashtë. Familjarëve të saj u thoshte se vajza ishte mirë dhe se qëndronte në shtëpi me vajzën e tij biologjike një vit më të madhe se 13 vjecaarja,ditorja.