E shohim çdo ditë, kush është moderatorja që ka ngjashmëri të “frik.shme” me Eli Farën

Eli Fara është ngjitur në skenë që kur ishte adoleshente dhe veç talentit, ajo që i bëri shqiptarët ta dashuronin ishte bukuria e saj. Absolutisht një nga femrat më të bukura shqiptare, Eli nuk pyet për vite.

Por së fundmi një foto e fundit e Elit në rrjet tregoi se këngëtarja kishte një ngjashmëri të pabesueshme me moderatoren Elita Rudin.

Vetulla të plota, konture të theksuara, miksimi i ngjyrave të tokës për një pamje sa natyrale, aq dhe të kuruar.A nuk është kjo një arsye e mirë që të mund të dallojmë ngjashmërinë mes dy këtyre personazheve të njohur.

Por së fundmi një foto e fundit e Elit në rrjet tregoi se këngëtarja kishte një ngjashmëri të pabesueshme me moderatoren Elita Rudin,ditorja.