E rende: Pacientja me Co vid e shtrirë në QKUK thotë se i shp ërtheu bom bola e oksigjenit dhe ka pësuar dje gie në duar

Një rast i rëndë ka ndodhur në Klinikën e Pulmologjisë, ku një paciente e shtrirë me korronaviirus i ka shpë rthyer bom bola e oksigjenit, duke pësuar djegie të duarve.

Ajo ka treguar për rastin duke thënë se ka pësuar dj egie.

“Unë jam që 12 ditë e shtrirë në klinikë dhe vazhdimisht kemi pasë porbleme me mungesë të oksig jenit për pacientët që nuk mundeni me i kry të gjitha shërbimet në dhomë, janë bomb olat më të vogla me të cilat mund të dalësh jashtë dhomës për në banjo”, ka thënë ajo për RTK, përcjellë Periskopi.

Ajo ka treguar se problemi ka ardhur pasi nuk kishte se kush t’i ndihmonte për nevojat personale.

F.Xh ka bërë një apel për institucionet që të rregullojnë problemin me oksigjen sepse sipas saj vazhdimisht ka probleme.