E rende! Infèkktohen me korro.naviirus 21 persona në një dasmë, mes tyre edhe nusja me dhëndrin

Një darkë festive nuk shkoi ashtu siç duhet në Selanik pasi ka çuar në ínfektimin e 21 personave,hapeni posht-ree.klamn, dhe shfaqet-video, e lajmit, mes të cilëve është pozitiv edhe dhëndri e nusja.

Spítalet e Papageorgiou dhe Ippokratio në Selanik kanë marrë 200 mostra të dyshuara për korronaviirus për ekzamínim, por që nuk kanë të bëjnë me martesën në tërësi. Kisha ku u zhvillua dasma në Selanikun perëndimor është një hapësirë ​​e hapur, por rreth 40 të ftuar u futën brenda kishës sepse pas dasmës çifti bëri pagëzimin e fëmijës së tyre.