E pyesin si ia bën që e mban trupin aq në formë, Tregon se’kretin Grida Duma, Duhet të bëni këtë gjë në darkë

Në emisionin “Rudina”, kandidatja për deputete e PD-së në Qarkun e Tiranës, Grida Duma ka bërë një interviste ndryshe nga herët e tjera. Ajo i është përgjigjur pyetjeve kurioze të qytetarëve pa hezitim.

Një ndër pyetjet që një qyetetare ka bërë ishte se çfarë bën që është në një formë kaq të mirë fizike. Grida tregon se përpiqet të kujdeset ushqimin, veshjen dhe përpiqet që të bëjë aktivitet fizikçdo ditë.

Grida Duma: “Mendoj që mirëmbajtja është e domosdoshme dhe nuk ka arsye pse ta themi ndryshe. Nuk është se përpiqem aq shumë sa duket në një farë mënyre, por ia kam marrë pak dorën në televizion dhe kujdesit që duhet përpara. Me vite fillon mëson të bësh disa veprime të cilat të ndihmojnë.

Bëj ushtrime me 2-3 gira në shtëpi 40-45 minuta në ditë, ia këshilloj të gjithëve. Ndryshimi i ushqimeve: nuk duhen ngrënë të njëjtat ushqime gjithë kohës.Nëse ushqehesh me të njëjtat gjëra, trupi ng ec nuk metaabolizohet më, kështu që unë filloj ndryshoj gjërat,ditorja.