E Pyesin Përse U Bë Pjesë E PS-Së Me Ramën? Përgjigjet Aktorja Arjola Demiri: Dy Tre Rroga I Marr Që Tani, Po Dua dhe…


Aktorja e njohur Arjola Demiri, foli në Open për arsyet se pse ajo vendosi të futet në politikë dhe të bashkohet me PS. Ajo tha se arsyeja është Tropoja, pasi do që të bëhet më shumë për vendin nga ajo vjen, ndërsa shtoi se për këtë arsye u bashkua me PS, pasi siç tha ajo PD pati kohë mjaftueshëm, “por nuk investoi as një gji lpërë”.

Si investime të qeverisë Rama, Demiri përmendi dy ujësjellësa dhe rikonstruksionin e qytetit.

“Jam nga ato që kam dalë hapur me PS, afrimi im ka fakte dhe argumente. Kam pasur bindje të djathta, por kam ndryshuar totalisht mendim, Skam as miq as shokë në PS. Pika ime e d obët është Tropoja dhe PS ka bërë punë të mirë atje, prandaj u futa në PS. PD ka pas mjaftë kohë për të investuar qoftë dhe një gji lpërë në Bajram Curri po nuk e ka bërë”, tha Arjola.