E per’jashtuaan nga ‘Përputhen’, Befason Eri ka një mesazh për produksionin

Pas disa minutash që hyri në emision të enjten, Dori u përplas me Erin pas një komenti banal. Sherri degradoi deri aty sa në prapaskenë dy djemtë u perp lasen fizikishtt.Produksioni i emisionit Përputhen vendosi përjashtimin e Erit dhe Dorit pas she’ rrit.

Duke vënë theksin se të tilla veprime nuk tolerohen, sidomos duke marrë parasysh faktin se Përputheen është një program ku të rinjtë kërkojnë për të gjetur dashurinnë e jetës, moderatorja BoraZemani tha se skena të tilla janë absoluttisht të papranueshme.

“Eri është përfundimisht i përjashtuar nga ky program.Ndërsa Dori, djali i ri që iu bashkua programit, edhe Dori është përjaashtuar nga emisioni. Më vjen keq sepse sapo ishte bërë pjesë”, tha Bora.

Eri i cili nuk ndodhej mbrëmë në emision, publikoi një stattus ku duket se hidhte për dikë.“Ikën macja, pogonishten fillon miu”, shkroi ai.