E patë ju këtë? Ja se çfarë ka ndodhur me Mevlanin, gjatë kohës që Antonela kërcente me Blerimin

Antonela kishte zgjedhur Blerimin për takimin e saj të rradhës, që u transmetua dje.Dyshja jo vetëm patën një takim të bukur, por Blerimi edhe e ftoi në kërcim Antonelën.

Por ajo që ra në sy ishte se gjatë kërcimitt të Antonelës, Mevlani i kishte sytë e skuqur teksa fliste me Rinianin.Mevlani: Prit moj vajzë të fillojë. Antonela: Jo me këngën e Mevlanit.

Mevlani, A dëgjove ca tha? Hajde dhe ti.Lum burri që do të të marrë. Bora, Mevlan pse i ke sytë e kuq dhe me lot.Mevlani po qeshja me Rininain se tha Blerimi po të sheh ty, Antonela mua.