E Papritur, Renato kapet matt me te dashuren e tij (Pamje)

E Papritur, Renato kapet matt me te dashuren e tij.Sa herë pyetet për jetën private, Renato Mekolli është i kujdesshëm dhe rrallëherë zbulon ndonjë detaj.
Edhe në profilet e tij sociale, vështirë të gjesh ndonjë shenjë kush fshihet pas tij, por ajo që dimë është që shefi i njohur i kuzhinës është në një marr.edheniee prej kohësh dhe është i kënaqur.
Ja dhe e dashura e tij, klikojeni re,klamn dhe shikoni,fotot.