E Papritur Në Gjermani/ Ja Çfarë U Ndodhi 21 Shqiptarëve Në Autobus…


Ka ndodhur nje ngjarje Në mëngjesin e të hënës, 5 t etor 2020, Policia Federale ka kontrolluar një autobus udhëtarësh, me targa shqiptare në pikën e kontrollit kufitar në Walserberg (A8).

Policia kufitare më pas mori në pyetje të gjithë udhëtarët me ndihmën e një përkthyesi. Nga kjo doli që 21 persona synonin të hynin në Gjermani për të punuar pa pasur leje qëndrimi të vlefshme. Policia Federale ka raportuar 21 shqiptarët për përpjekje për hyrje të paautorizuar në Gjermani dhe i ka kthyer ata në Austri.

Vetëm pas gjithë kësaj, autobusi ishte në gjendje të vazhdonte pasdite udhëtimin e tij të mëtejshëm. E Papritur Në Gjermani/ Ja Çfarë U Ndodhi 21 Shqiptarëve Në Autobus,ditorja.