E Papritur/ Flet ish-burri i Violetë Kukaj, tregon kur dhe si e takoi për herë të parë këngëtaren

Ish-burri i Violetë Kukaj tregon se e takoi këngëtaren në moshën 12-vjeeçare.Violetë Kukaj së fundmi ka qenë në qendër të mediave rozë.Edhe pse nuk dihet arsyeja e ndarjes, historia e dashurisë së saj kishte qenë e veçantë. Kjo për faktin se Violeta ishte veç 12-vjeeçare kur ishte njohur me të.

Kjo është bërë e ditur gjatë disa intervista të shumë kohëve më parë, të pyetur se si u njoftuan, vetë ish-burri i saj ka treguar historinë e tyre interesante:“E kam pa fillimisht në objektin e televizionit të RTP-së, tek bëhej një xhirim i ansamblit të njohur në atë kohë “ShotëGalica”, të Drenasit.

Atëherë Violeta ishte më e reja e ansamblit. Ishte një vajzë, femijee 12vje-çare.” “Tek pas shtatë vjetësh me këngën “Eja ti” në festivalin, “Akordet e Kosovës, paraqitja e Violetës me një pamje krejt tjetër më befasoi. Natyrisht aty më kaploi një ndjenjë.

Të cilën nuk e kisha pasur më herët. Ishte kjo ndjenja e dashuriisë dhe aty vendosa, o kjo vajzë do jetë e imja për grua, o asnjë tjetër për jetë.Dhe ashtu ndodhi e pëlqyem njëri tjetrin dhe u martuam dhe vazhdojmë të jetojmë në bashkëshortësi të lumtur”, kishte thënë ish burri i saj në një paraqitje televizive,ditorja.