E Papritur, Befasojnë të dhënat në Gjermani, Ja çfarë po ndodhë

E Papritur, Befasojnë të dhënat në Gjermani, Ja çfarë po ndodhë. Gjermania ka regjistruar mbi 11 mijë raste të reja me ko ronav irus.

Numri i rasteve të konfirmuara të ko ronavir usit në Gjermani u rrit me 11,169 në 1,053,869, treguan të hënën të dhënat nga Instituti Robert Koch (RKI) për sëmu ndjet infe ktive.

Numri i raportuar i vd ekjeve u rrit me 125 në 16,248, tregoi numri. “Nuk e dimë si do të zhvillohet situata në Gjermani në javët e ardhshme. E mundur është që të përjetojmë raste të reja në ditë,”.

Autoritetet e shëndetësisë nuk kishin regjistruar një numër kaq të madh të rasteve ditore që nga fundi i marsit dhe fillimi i prillit,ditorja.