E pabesueshme! Nusja mendoi se iu shkatërrua dasma, mahnitëse çfarë i ndodhi


Dita më e madhe në jetën tonë është dita e dasmës. Dasma merr disa muaj kohë për t’u përgatitur, derisa të vijë dita. Çdo nuse tenton që ta krijojë dasmën e ëndrrave dhe lutet që gjithçka të shkojë mirë.

Prej fustanit e deri tek muzika, të gjithë dëshirojmë që çdo gjë të jetë e përsosur.Për fat të ke q, një nuse mendoi se dasma e saj u shkatërrua kur burri i saj e mori atë në qendër të sallës së dasmës për ta bërë vallëzimin e parë.

Videoja ishte bërë marsin e kaluar dhe shfaq dasmën e një çifti këngëtari i preferuar i të cilëve është Mark Wills, kështu që ata vendosin të vallëzojnë me këngën e tij “Li/ ke The re’s No Yeste rday”.Por kur Dj luajti këngën ai ia filloi t’ia huqte asaj, gjë që e zhgënjeu tepër nusen. Por DJ i tha asaj se kënga do të luhej live nga bendi. Dhe ky ishte momenti kur këngëtari i saj i preferuar, Mark Wills u shfaq në skenë për të luajtur në kitarë dhe për ta kënduar këngën live.