E Pab’esue’shm’e : Gruaja Është 40 Por Duk’et Si 20 Vjec, Ja Mas’ka Të Cilën Ajo E Përd’or Në Sezonin E Verës

Maske verore me caj jeshil per floke te shendetshem,Sot do të ndajme me ju një ma’skë mahni’tëse flokesh per seznonin e veres, e cila do t’ju ndihmojë të keni flokë të butë dhe plot shkë’lqim.

Përsëri’teni këtë proc’es 2 herë në javë dhe do te shihni ndry’shim në flokët tuaj.Përbërësit që ju nevojiten –6 lugë çaji kos ose gjizë.1 lugë çaji mjaltë,2 bus’tina caj jeshil, n një tas të pas’tër hi’dhni 6 luge gje’lle kos ose gji’zë, 1 lugë çaji mjal’të dhe 2 bust’ina caj jeshil. Miksonii te gjithë përbë’rësit mirë dhe maska juaj e flokëve është gati për përd’orim dhe do te jete shume efi’kase, ja pergatitja, shtypeni re;klamn dhe shikojeni,viideon e pergatitjes.