E pabeesueshme/ ZbuIoni çfarë iu ndodh nëse hani çdo ditë kos

E pabeesueshme/ ZbuIoni çfarë iu ndodh nëse hani çdo ditë kos.

Kosi është një nga ushqimet që nuk mungon kurrë në frigoriferin e një amvise shqiptare.Shumë amvisa e zënë kosin vetë një herë në dy ose tre ditë.

Për t’u siguruar që ky produkt nuk do të mungojë asnjëherë.Kosi është një produkt mirëbërës për të rritur dhe për fëmijë.Ai prodhohet nga fermentimi i qumështit dhe është i pasur me proteina, kalçium, vitaminë.I bën mirë stomakut;Kulturat e gjalla tek kosi janë efikase kundër konstipacionit, diaresë, inflamacionit të zorrëve, ka ncerit të zorrës së trashë e të tjerë.Këto probiotikë përforcojnë imunitetin dhe mbrojnë stomakun nga in feksionett.