E pa besueshme! Kjo është serbja e cila kërkon që në Parlamentin e Serbisë të flitet shqip


Drejtoresha e Zyrës për të Drejtat e Njeriut për Pakicat znj. Suzana Paunov sot ka kërkuar që përfaqësuesit e pakicave në Parlamentin serb, sikur shqiptarët dhe pakicat tjera të mund të flaisn gjuhën e tyre amtare ne Kuvendin e S

erbisë.
Drejtoresha e Zyrës për të Drejtat e Njeriut për Pakicat znj. Suzana Paunov sot ka kërkuar që përfaqësuesit e pakicave në Parlamentin serb, sikur shqiptarët dhe pakicat tjera të mund të flaisn gjuhën e tyre amtare ne Kuvendin e Serbisë. njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” Sipas znj.

E pa besueshme! Kjo është serbja e cila kërkon që në Parlamentin e Serbisë të flitet shqip.Paunoviq “anëtarët e pakicave në parlament mund të flasin në gjuhën e tyre amtare”. (“Pripadnici manjina u parlamentu mogu da se obraćaju na maternjem jeziku”,ditorja.