E njihni vogëlushin në foto? Ai është tani një prej këngëtarëve më të pëlqyer shqiptarë

E njihni vogëlushin në foto? Ai është tani një prej këngëtarëve më të pëlqyer shqiptarë. Seldi Qalliu është këngëtar shumë i dashur dhe i njohur për publikun.

Përveç muzikës që bën, Seldi është tejet i përfolur sidomos për jetën e tij private.Seldi posedon me mijëra ndjekës në rrjete sociale.

Ku nuk mungon me postime të ndryshme.Së fundi, ai ka ndarë një foto nga fëmijëria, e ku duket se ka qenë po kaq simpatik sa tani.

E njihni vogëlushin në foto? Ai është tani një prej këngëtarëve më të pëlqyer shqiptarë. Seldi Qalliu është këngëtar shumë i dashur dhe i njohur për publikun, ditorja.