E njihni vajzën në foto? Sot është një nga femrat shqiptare më të komentuar në showbiz

E njihni vajzën në foto? Sot është një nga femrat shqiptare më të komentuar në showbiz.

Modelja shqiptare ka hapur arkivat e fëmijërisë.Arbenita Ismajli është një nga personazhet që shfrytëzon në maksimum llogarinë e saj në In stagram, me postime të shumta.

Modelja shqiptare ka hapur arkivat e fëmijërisë.Arbenita Ismajli është një nga personazhet që shfrytëzon në maksimum llogarinë e saj në In stagram, me postime të shumta. Modelja shqiptare ka hapur arkivat e fëmijërisë.Ajo pelqehet shume tani ne mediat roze, per bukurin dhe elegancen qe ka.