E njihni këngëtaren në foto? Ajo është më e pëlqyera e publikut

E njihni këngëtaren në foto? Ajo është më e pëlqyera e publikut.Vajza në foto është Shkurte Fejza në kohën e rinisë.
Per me teper, k1ikojeni meposht re!klamn dhe ju hapen,disa foto,tjera te saj. Shkurta është këngëtarja që u bë më e pëlqyera e publikut që në daljen e parë në skenë.Përveç për këngët e saj, Shkurta është shumë e përfolur edhe për jetën private.