E njihni çiftinn ne foto? ata jane me te preferuarit e publikutt

E njihni çiftinn ne foto? ata jane me te preferuarit e publikutt.Çifti në foto janë Gili dhe Ilir Berani.
Ata kanë qenë dhe janë një prej çifteve më të dashura nga puliku.
Gili gjithmon flitet ne mediat, dhe rrjetet sociale per bukurin edhe elegancen qe ka, po ashtu dhe per jeten e saj, e cila ka publiikuar edhe disa foto tjera dhe ja si dukej para disa viteve ajo, shtypp re’klamn dhe shfaqen,fotot.