E moshuara vendos të shesë shtëpinë, nëse hyni brenda saj mbeteni “pa fjalë”


Një 97-vjeçare në Toronto të Kanadasë, vendosi të shesë shtëpinë e saj për shkak të moshës. Shtëpia ndodhet në periferi të Torontos dhe e moshuara kishte jetuar aty për 72-vite.

Një 97-vjeçare në Toronto të Kanadasë, vendosi të shesë shtëpinë e saj për shkak të moshës. Shtëpia ndodhet në periferi të Torontos dhe e moshuara kishte jetuar aty për 72-vite. Shtëpia nga jashtë dukej e vjetër brendësia e saj të le pa fjalë. Gjatë gjithë jetës së saj ajo e ka restauruar banesën e saj vetëm njëherë.Kombinimet e veçanta ju kënaqin syrin nëse i hidhni një sy fotove. Të gjitha mobiljet dhe dekorimet janë në harmoni të përkryer. Shtëpia e saj u shit për rreth 600.000, do/llarë,ditorja.