E mbani mend ”Tilin” tek filmi shqiptar “Shoku ynë Tili”, shikoni si duket aktori sot

E kush nuk e mban mend filmin shqiptar “Shoku ynë Tili” një ndër filmat më të dashur.Por sigurisht që mbani mend edhe djaloshin e vogël Tili, i cili karakterizoheshe më një sjellje aventureske, rrëmujaxhi, dhe i shka thët. Sot ai është rritur shume që prej asaj kohe.

Bëhet fjalë për 38 vite më parë. Aktori quhet Arben Latifi, e cila do të mbetet ikona e kinematografisë shqiptare.Filmi i tij i parë “Lundrimi i parë” ishte më 1984 me një rol tepër të rëndësishëm i cili preku asokohe zemrat e aud iencat.

Ai u largua nga Shqipëria para shumë kohësh edhe jeton aktualisht në Gjermani së bashku me familjen e tij. Por nuk ka ndryshuar.

Për sa i përket flokëve biond që kishte ne film asokohe e tani që është në një moshë të madhe,ja dhe nje foto e tij se si duket sot.