E Mbani Mend Sulon E ”Lulëkuqe Mbi Mure”, Ja Si Duket Ai Sot Pas Shumë Vitesh: Do Habiteni..


E mbani mend Sulon e ”Lulëkuqe mbi mure”, ja si duket ai sot pas shumë vitesh: Do habiteni..Media të ndryshme kanë sjellë në vëmendje një nga filmat më emocionues “Lulëkuqet mbi mure” dhe veçanërisht protagonistin.

E mbani mend Sulon e ”Lulëkuqe mbi mure”, ja si duket ai sot pas shumë vitesh: Do habiteni..Media të ndryshme kanë sjellë në vëmendje një nga filmat më emocionues “Lulëkuqet mbi mure” dhe veçanërisht protagonistin. Sulon.Roli i tij luhet nga Krenar Arifi, që nuk e ndoqi rrugën e kinematografisë. Një foto e tij ka qark ulluar në rrjet për të shuar kuriozitetin e gjithë atyre që thonë: Si duket sot Suloja?Informacioni në rrjet është i cu nguar dhe për fat të keq Arifi duket të mos jetë shumë familjar me rrjetet sociale.