E mbani mend Shpresen e “Përrallë me tupan”? Ja me kë është martuar ajo


Aktorja e njohur Flutura Basha, prej vitesh jeton larg Kosovës. Në vendlindje kthehet vetëm për ndonjë rol aty-këtu ose për pushime.E njohur për aftësitë e saj si aktore, Flutura është dëshmuar përmes dhjetëra ro leve më teatër e televizion.

Masa e gjërë u njoh me të permes rolit të Shpreses në emisionin “Përrallë me tupan”, dikur shumë i shikuar nga publiku. Flutura ad hurohej për këtë rol dhe normalisht që publiku është i interesuar për të ditur më shumë për të, Aktorja prej vitesh është martuar me një shtetas amerikan.