E mbani mend Sadnën e Alekut? Ajo bën rrë fimin e hi dhur për jetën: Burri më la se…. tani dua dikë që vetëm të më dojë nuk e dua të bukur!


Ajo u bë e njohur nga roli i saj i ëmbël, si Sadna në telenovelën Bidai, por nga ana tjetër që prej regjistrimit të kësaj telenovele në jetën e aktores kanë ndodhur pr obleme të ndryshme.Martesa e parë e saj me Ali Merchant shkoi drejt divorcit për shkak të disa fotove int’ime që ajo ka realizuar me të dashurin aktual, Paras Chhabra. Jeta reale e Sara Khan (Sadna) është shndërruar me jetën e ngjashme të një telenovele, për shkak të situatave dram’atike të krijuara për të deri më tani.

Sara që pas rolit të saj si Sadna, ka vendosur që të përzgjedhë me kujdes projektet e radhës. Për të Bidai ka qenë një ndër telenovelat që i ka dhënë shtysë dhe e ka bërë më të fortë për të qenë pjesë e roleve të ndryshme. Aktualisht ajo është shprehur se ndihet e lumtur për projektet në të cilat është e angazhuar, duke përmendur këtu show-n Yeh Hai Aashiqui, i cili po i dhuron ide krijuese dhe kënaqësi.

Sara më tej vazhdimisht citon se është shumë e rëndësishme që një martesë të bëhet me personin e zemrës dhe jo për të përmbushur një detyrim.Ajo vlerëson shumë bukurinë e brendshme, shpirtërore të partnerit, pasi sipas saj kjo është një pjesë e rëndësishme që i shton personalitet mashkullit. Respekti dhe natyra e dashur ndaj të tjerëve janë cilësi që të bëjnë të admirosh dikë, por më e rëndësishme për aktoren është se mashkulli që kërkon të ketë në krah duhet ta përkëdhëlë atë dhe ta trajtojë si një princeshë.

Më tej aktorja ka rrëfyer se nuk kërkon të shfajsohet në lidhje me imazhin e guxishëm të saj apo në lidhje me mënyrën se si vishen femrat, pasi kjo nuk tregon gjë tjetër veçse analfabetizëm të një personi. Sara Khan thotë se askush nuk ka të drejtë të gjy kojë një person në bazë të pamjes që mund të ketë.