Ju kujtohet ‘Princesh Izabelën’? Aktorja turke nuk njihet pas…


Një ndër serialet më të bùjshëm të transmetuar në kanalet shqiptare, është ‘Sulejmani i Madhërueshëm’ i cili po ritrànsmétohet aktualisht për herë të dytë. Femrat e shumta pjesëmarrëse në këtë serial janë një kàràkteristikë e këtij pròdhími turk, ku ndër to është edhe shqiptarja e martuar në Turqi, Almeda Abazi.

Megjithatë, aktorja që mori vëmendjen dhe fàmën e saj më të madhe në këtë projekt, është turkja Melike Ipek Yalova, e njohur për shqiptarët si ‘princeshë Izabela’. Ajo spikàtet për bukurinë e saj shumë të rrallë dhe të pakràhasuéshme.Melike İpek Yalova estetikle bambaşka biri oldu

Siç ndodh shpesh në botën e VIP-ave, edhe ‘Izabela’ dikur bëri ndërhýrje për të frýrë buzët, të cilat vërehen lehtësisht. Por, tani ajo ndihet më me vetbésim për të pasur një pamje 100% origjinale.

Aktorja ka héqur dorë nga procesi i frýrjes së buzëve me injeksíon acídi, dhe i është rikthýer pamjes së saj të mëparshme. Melike Ipek Yalova është shumë aktive në rrjetet sociale, ku dhe ndàn momente nga jeta saj prívate. Ajo është e martuar prej një viti dhe duket mëse e lumtur në statusin e ri.