E mbani mend Mimoza llasticën? Aktorja prek zemrat e shqiptarëve, veprimi i saj na mahniti…!!!

E mbani mend Mimoza llasticën? Aktorja prek zemrat e shqiptarëve..

E mbani mend aktoren shqiptare Zhaklina Dhimojani, e cila ka luajtur rolin e Mimoza llasticës?Nga Zvicra ku jeton prej vitesh, ajo ka bërë një gjest shumë të veçantë lidhur me situatën e pan demisë nga korr onavirusii.

Aktorja e njohur për publikun shqiptar, ka dhuruar përmes Ambasadës shqiptare në Bernë, disa respiratorë për Spitalin Universitar “Shefqet Ndroqi” në Tiranë, që do të ndihmojnë më tepër të prekurit nga Co v id-19.Vetë ambasada ka postuar disa foto në rrjetet sociale dhe mesazhin falënderues për aktoren.

E larguar nga Shqipëria në vitet 90-të, Zhaklina Dhimojani Blättler, nuk e ka harruar asnjëherë vendin e saj të lindjes. Aktorja e njohur për publikun shqiptar, ka dhuruar sot përmes Ambasadës shqiptare në Bernë, disa respiratorë për Spi talin Universitar “Shefqet Ndroqi” në Tiranë.