E mbani mend Mehmet Kosovën? Kaq shumë ka ndryshuar tani

Seriali ‘Jetë e hidhur’ mori pelqimet e publikut turk dhe atij të huaj para disa viteve.
U transmetua edhe në publikun shqiptar në të cilin u bë tejet i pëlqyer. Ishte roli i ‘Mehmet Kosovës’ ai që mori vëmendjen e të gjithëve. Aktori, Kenan imirzaioglu është shumë i përfolur edhe në këtë kohë. Mirëpo, me kalimin e viteve duket se ka ndryshuar shuëm në pamje,shtypee re,klamn pamjen mëposhtë dhe shikoje foton të plotë.