E mbani mend Madonna shqiptare? Nuk do të besoni sa ka ndryshuar…


Dikur e therrisinin Madona Shqiptare.Ajo ishte e njohur pas viteve 90 me kenget dhe look e saj te bukur dhe estravagante. Por pas kaq shume vitesh ajo nuk ka ndryshuar vetëm jetë por cdo gje.

Pamja e saj e re nuk ka thuajse asgjë të përbashkët me atë të më shumë se një dekade më parë, kur u shfaq për herë të parë në një skenë shqiptare. Tashmë brune simpatike, Madonna iu është nënshtruar edhe disa ndërhyrjeve të cilat i ka pranuar disa vite më parë, gjatë një interviste.Dikur e therrisinin Madona Shqiptare.Ajo ishte e njohur pas viteve 90 me kenget dhe look e saj te bukur dhe estravagante. Por pas kaq shume vitesh ajo nuk ka ndryshuar vetëm jetë por cdo gje.,ditorja.