E Mbani Mend “Kerimanin”? Ka Shkuar Gati 60 Vjeç Dhe Ua Merr Ne Kthese Vajzave Të Reja

E Mbani Mend “Kerimanin”? Ka Shkuar Gati 60 Vjeç Dhe Ua Merr Ne Kthese Vajzave Të Reja.

Ajo ishte një ndër aktoret kryesore të serialit turk shumë të njohur për shqiptarët, Fate të Kryqëzuara.Tashmë Keriman, e martuar me violinistin gjerman disa vite më të ri se veten.

Eshte bërë humb aktive në rrjetet sociale.Ajo poston herë pas here foto nga jeta e përditshme, or së fundmi 59-vjeçarja ka postuar disa foto me bi kini ku duket shumë më e re për moshën që ka.Këtë detaj e kanë vërejtur edhe fansat të cilët e kanë komplimentaur për foton.

E Mbani Mend “Kerimanin”? Ka Shkuar Gati 60 Vjeç Dhe Ua Merr Ne Kthese Vajzave Të Reja,Eshte bërë humb aktive në rrjetet sociale.Ajo poston herë pas here foto nga jeta e përditshme.