E mbani mend ju Dilarën, që Xhihani nuk e donte? Epo ajo ka marrë burrë shqiptar, ja shikoni si duken bashkë


Ne serialin turk ”Fate të kr yqëzuara” personazhi i Dilares ka qene shume i da shur per publikun.
Ajo quhet Ebru Özkan dhe mesohet se prej disa vitesh ajo eshte e ma rtuar me aktorin e njohur shqiptar Ertan Shabani.

Cifti i aktoreve kishin pasur nje lidhje te gjate me njeri tjeterin dhe kane vendosur te ma rtohen para 4 vitesh ne 3 qe rshor 2016. Aktori shqiptar nga Shkupi gjate ceremonise m artesore ka ftuar edhe aktore te tjere shqiptare. Madje Ebru dhe Ertan tani jane bere edhe prinder por gjithsesei karriera e tyre eshte mjaft e pasur. Kujtojme se Ertani se fundmi eshte pjese e rendesishme e nje nga serialet me te fundit turk,ditorja.