E mbani mend Bjordin, Ish konkurrenti tregon se kush do ta fitojë BB sipas tij ky..

Ish konkurrenti Bjordi Mezini, ku përveç ëmbëlsisë kujtohet për historinë e tij me finalisten, të ndjerën Adelajda, të cilën e kujton shpesh u pyet se si i sheh konkurrentët e këtij viti, Shoh një Donlad shumë të fortë, nuk e di pse por është shumë ifortë.

Arjolën e kam edhe mikeshë dhe bëj tifo për të, është një konkurrente e fortë dhe e denjë. Është edicion i vështirë dhe i paparashikueshëm. Nuk e prisja dalejn e Semit.

Beatrixa është shumë e mirë. Beniada dhe Einxhel nuk janë në preferencat e mija. Sara është vajzë shumë e këndshme në shumë aspekte. Para Big Brothernuk e njihja por është pozitve.

Monika më duket shumë pasionante, përjeton gjithçka. Kjo është pikë e fortë, por mendoj se duhet që t’i lemë pak llafet, tha ai. Përsa i përket lidhjes së Sarës, Bjordit i duket shumë e vështirë të ketë ecuri.