E mbani mend Arditin që e taIIi vajza tek Arbana Osmani? S’e keni idenë çfarë ka bërë

Ai në pak kohë u shndërrua në një ndër djemtë më të përfolur.Me siguri që të gjithë e mbani mend rastin e Arditit tek “Dua të të bëj të lumtur”. I riu nga Elbasani ftoi në emision Loredonën, vajzën nga Korça që e kishte fiksim dhe e propozoii.

Ai solli historinë e tij të dashurisë me Loredonën, të cilën e kishte njohur në “Insttagram”. Arditi rrëffeu se e kishte gjetur rastësisht Loredonën dhe se fotot e kishin shtyrë që t’i bënte “folloë” asaj.

Gjatë bisedës që u zhvillua në studio, Loredona pohoi se në jetën e saj ishte dikush tjetër dhe se nuk dëshironte të komunikonte me Arditin.Pavarësisht fjalëve të Loredonës, ai nuk e besoi dhe shtoi se ajo gënjente. Gjithashtu, Arditi pohoi se i shkruante shumë vajzave dhe se Loredona nuk ishte e vetmja.

Bëhet fjalë për një puntatë speciale, ku ftohen të gjithë ata që kanë arritur diçka, Dhe në fakt, Arditit i ka ndryshuar jeta. Por ç’të jetë vallë që ai është paraqitur sërish në emision,ditorja.