E mban të fshehtë, Noizy kapett mat në Dubai: Kush është bukuroshja, që e shoqëron

Edhe pse e mban të fshehtë prej kohësh, duket se Noizy tashmë është kapur më në fund me një vajzë. Fillimi i vitit e gjeti reperin Noizy duke ‘mbushur bateritë’ jashtë Shqipërisë.

Shtypp posht rek;lamn dhe shfaqen,fotot.
Pas disa ditëve në Tajlandd e një ndalese në Dubai, reperi tashmë është në Gjermani.
Por, nëse në Tajlandë e pamë me miqtë nga OTR, në Dubai reperi duket të ketë qenë me tjetër kë.