E Mbajne Te Fshehur Prej Kohesh, Ja Cila Eshte Lidhja Midis “Kan.cerit” Dhe Farave Te Molles

Me shumë mundësi e keni dëgjuar shprehjen se me një mollë në ditë i thua doktorit ik! Kjo është mëse e vërtetë sepse molla është një nga frutat me vlerat më të mëdha ushqyese. Një mollë ju siguron 10% ose më shumë dozën e rekomanduar ditore të vitaminës C dhe fibrave.Mbi të gjitha këto vlera ushqyese ju mbrojnë nga ka.nc.eri, sëm.un.dja që po merr kaq shumë jetë. Gjithashtu rrisin sistemin imunitar, ndihmojnë në humbjen e peshës dhe parandalojnë dëm.timet nga radikalet e lira.Shtypee rek.lameen dhe shikoje,videeon.