E la gjithmonë në hije, ky është bashkëshorti i Jozefina Topallit (Foto)

E la gjithmonë në hije, ky është bashkëshorti i Jozefina Topallit..

Jozefina Topalli është dhe do të mbetet një ndër politikanet më me zë në Shqipëri. Me poz icione të lakmueshme.

Në politikë, Topalli ka qënë gjithë e rezervuar në lidhje me jëtën e saj familjare.Kush është bashkëshorti i Jozefina Topallit? Bashkëshorti i ish-kryetares së Kuvendit, Ndoc Topalli është një person pak i njohur për publikun shqiptar. Ai ushtron profesionin e lirë, noter dhe shkëlqimin ia ka lënë demokrates Topalli. Jozefina Topalli është dhe do të mbetet një ndër politikanet më me zë në Shqipëri.

Topalli ka qënë gjithë e rezervuar në lidhje me jëtën e saj familjare.