E la burri se mbeti në karrocë me rrota, Nuk ua merr mendja se çfarë bëri kjo grua më pas


Ndërsa ishte ende në s pital dhe mjekët nuk i jepni shpresa se do të ecte sërish, bashkëshorti i saj me të cilin kishte 14 vite martesë, i kërkoi të di vorcoheshin.

37-vjeçarja Riona Kelly, nga Anglia, ka treguar se ai ishte çasti që e rr ënoi edhe më shumë, megjithatë e gjeti forcën dhe vazhdoi jetën së bashku me fëmijët e saj. Pas një lajmërimi në rrjetin social ku kërkonte një trajner personal për ta ndihmuar të ushtronte këmbët, ajo ra në kontakt me Keith Mason.

Kaluan rreth 6 muaj dhe ajo arriti që të ngrihej sërish në këmbë, me ndihmën e pat ericave dhe karriges me rrota kur i duhej të lëvizte më distanca të largëta, por megjithatë ajo mund të ecte dhe të kishte një rutinë të përditshme në shtëpi.E jo vetëm kaq, por gjatë kohës që Keith e ndihmonte, ata ranë në dashuri dhe tashme prej 11 muajsh jetojnë të lumtur në një shtëpi, së bashku me vajzën nga martesa e 35-vjeçarit dhe 4 fëmijët e Rionës,ditorja.