E kujtoni Harunin që donte Dilarën? Epo në jetën reale e paska më të bukur se ajo gruan: Një yll që të lë pa fjalë!


Fotot/ E kujtoni Harunin që donte Dilarën? Epo në jetën reale e paska më të bukur se ajo gruan: Një yll që të lë pa fjalë.Barış Falay është një ndër aktorët turk më të preferuar në serialin e njohur “Fate të Kryqëz/uara”.

Epo në jetën reale e paska më të bukur se ajo gruan: Një yll që të lë pa fjalë.Barış Falay është një ndër aktorët turk më të preferuar në serialin e njohur “Fate të Kryq/ëzuara”. Në rolin e “Harunit”, aktori i njohur turk ka arritur të rrëmbejë zemrat e teleshikuesve.Por për post filmit, ku shfaqet mjaft i dashuruar me ‘Dilarën’, aktori edhe në jetën reale është tejet i dashuruar.Falay është i martuar me Esra Ronabar dhe bashkë janë prindër të një djali bukurosh me sy blu.