E konfirmuar nga dietologet/ Kjo eshte DIETA e shendetshme per te hequr 4 Kg dhjam ne 5 dite

Nese nuk dini se cila eshte menyra me e mire per te humbur ne peshe ne ndihme ju vjen ‘’dieta e mjekeve”. Kjo eshte nje diet shume efektive, e rekomanduar nga mjeket dhe e duhura per ju,kl1iikk-re.klamnn, dhe shikoo-videon.

Mund te humbisni 4 kilograme ne 5 dite duke ndjekur kete lloj regjimi ushqimor. Kjo diete permban produkte te ndryshme te cilat shpejtojne metabolizmin dhe djegin dhjamin.

Dita 1

Mengjesi: 1 portokall , 1 filxhan kafe ose çaj pa sheqer, 4 biskota te kripura.

Dreka: ½ gote kos, 1 veze e zier, 1 portokall.

Darka: 2 domate, 2 veze te ziera, 1 kastravec ose ½ pjates me sallate jeshile.

Dita 2

Mengjesi: 4 biskota te kripura ,1 filxhan kafe ose çaj pa sheqer, 1 portokall

Dreka: 1 veze e zier, 1 portokall, ½ gote kos.

Darka: 1 portokall, 4 biskota te kripura, 125 gram mish i grire, 1 domate, 1 çaj pa sheqer.

Dita 3

Mengjesi: 4 biskota te kripura, 1 filxhan kafe ose çaj pa sheqer, 1 portokall.

Dreka: 1 veze e zier, 1 portokall, ½ gote kos, 2 kastravece, leng frutash ose perimesh te fresketa.

Darka: 1 filxhan çaj pa sheqer, 1 portokall, 125 gr mish i grire, 4 biskota te kripura.

Dita 4

Mengjesi: 1 filxhan kafe ose çaj pa sheqer, 4 biskota te kripura, 1 portokall.

Dreka: 4 biskota te kripura, 1 domate, 125 gr djathe i bardhe pa yndyre.

Darka: 4 biskota te kripura, 1 molle, 125 gr mish i grire, 2 domate.

Dita 5

Mengjesi: 1 filxhan kafe ose çaj pa sheqer, 4 biskota te kripura, 1 portokall.

Dreka: 200 gr peshk ose pule e pjekur, 1 domate, 4 biskota te kripura.

Darka: 1 domate, 1 veze e zier, 500 gr perime te ziera.