E kishte shiitur/ Unazën Për T`I BIerë Rroba Nuses Së Djalit, Sot Nëna Merr Dhuratën Më Të Çmuar (Foto)

E kishte shiitur/ Unazën Për T`I BIerë Rroba Nuses Së Djalit.

Një vajzë dhe një djalë, motër e vëlla i bën një surprizë nënës së tyre, e cila v;uan nga një sëm;undje kanc;erogjene.

Ata kishin zgjedhur t`i përcillnin një mesazh nënës së tyre tek “E diela Shqiptare”.Historia e Sabries është e veçantë pasi ajo u martua që në moshën 13-vjeçare dhe ka pasur një jetë plotë vës;htirësi dhe haIIe.
Vajza e saj Marinela e cila kishte ardhur nga Greqia tregon se nëna e saj ka vu;ajtur shumë. Ajo kërkon t`i thotë mamit të saj të mos hiqte dorë nga ku;rimi, pasi kishte shprehur dëshirë që të mos kur;ohej më.

Ndërsa djali, Arturi i kërkoi nënës ta falte për të gjithë shqetësimet që i kishte shkaktuar për shumë vite, si dhe i dhuroi një unazë të cilën nëna e tij e kishte shitur kur ai ishte fejuar në mënyrë që të blinte rroba për nusen e djalit.

Marinela:Historia e mamit tim është shumë e dh.imbshme, pasi ka v;uajtur shumë. Ajo është fejuar që 13 vjeç. Një ditë teksa luante në një lartësi 3 metra, rr.ëzohet. Në ato momente kalon një zotëri dhe e pret mamin në krahë.

Ndërkohë që gjyshja ime punonte shumë pranë dhe e shikon që një zotëri mbante në krahë vajzën e saj. Ajo shkon dhe e falënderon zotërinë dhe i thotë nuk di si t’ja u shpërblej dhe ai i kërkon që ajo të bëhet nusja e djalit të tij. Dhe ashtu ndodhi. Mami ishte tre vjeç, babi ishte 9 vjeç, kur familja i tha fjalën.

Në moshën 17 vjeçare mami u fejua dhe më pas u martuan dhe sollën në jetë 6 fëmijë. Mami për shumë vite ka pasur probIeme me shë;ndetin, më shumë ka ndenjur në spitaI sesa në shpi. Motra e vogël ishte 8- muajshe dhe unë 10 vjeçe, kujdesesha gjatë gjithë kohës.
Mami kishte gur në të;mth, dhe u op;erua 3 herë dhe për fat të mirë e kaloi me sukses. Pas disa vitesh unë dhe vëllezërit u martuam, ajo u diag;nostikua më ka;ncer në Iëkurë. Kishte 7 vite që ajo kishte një puç;ërr të zakonshme, por në të vërtetë ajo kishte një së;mundje ka;ncerogjene.

Mami do të v;uajë gjithë jetën nga kjo sëm;undje, pasi ajo i shfaqet në pjesë të ndryshme të fytyrë. Unë dhe vëllezërit e mi e kemi ndihmuar me shpenzimet. Mami im ka hequr dorë nga ku;rimi dhe sot kam ardhur që t’i them që të mos heqë dorë nga kur;imi, por të vijë”.
Arturi:Unë kam ardhur sot këtu për mamin, pasi arsyeja pse mami është duke vu;ajtur kaq shumë jam unë. Unë kam ndjekur një rrugë të keqe. Kam ikur në Greqi që në moshën 14 vjeçare dhe rrija tek vëllai dhe të gjitha lekët që punoja i harxhoja me shoqërinë.