E keni përdorur gabimisht gjatë gjithë jetës, dollapi i poshtëm i shporetit elektrik ka këtë funksion

Një shumicë prej nesh e shfrytëzojmë dollapin e poshtëm të shporetit elektrik për të futur gjërat e nevojshme për gatim.

Megjithatë, një dollap i tillë ndihmon që të ruajë ushqimin dy orë pasi të përgatitet.Paraprakisht, kërkohet që ta pastroni mirë, në mënyrë që të mos bëhet pronë bakteresh.Dollapi ka dobishmëri në rastet kur përgatitni darkën apo drekën, ku ndodh që mysafirë të rëndësishëm vonohen për atë vakt ushqimor.Nëse ende nuk ndjeheni të sigurt për përdorimin e saj. Ja per cfare arsye perdoret,shtypp meposht dhe shikoo,videeon.