E keni menduar më të vjetër, por do të habiteni kur ta kuptoni sa vjeçare është Donjeta (FOTO)

E keni menduar më të vjetër, por do të habiteni kur ta kuptoni sa vjeçare është Donjeta.Ajo eshte gjithmone ne qender te vemendjes me postimet e saj ne rrjetet sociale.

Fotot artistike tregojnë format bom bastike të ish-balerínës së klu beve të natës, e cila tashmë i është futur muzikës.

Ka dalë në modë që tashëm Vip-at edhe ditën e lindjes së tyre të bëjnë foto artistike vetëm me veten e tyre dhe këtij trendi si ka shpë tuar as Donjeta, e cila ng re temperaturat këtë të dielë të vrenjtur.

Donjeta Kosumi ka mbushur 24 vjeçe dhe këtë e ka treguar me fotot e fundit.