E keni kaluar apo jeni akoma të prekur ? Merja tregon metoden qe ju pastron komplet mushkkërite duke thithur avujt e

E keni kaluar apo jeni ende të inf-ektuar? Mjeku popullor zbulon recetën që ju pastron komplet mushkkëritë.Ai propozon avuj të çajit dhe një frymë marrje të thellë me qëllim që të depërtohet deri në bronke.Për të përgatitur çajin nevojitet kryesisht limon e pak karafila.

Pasi të ziejë çaji, afrohemi deri në 35 cm, thithim avujt derisa të provokojmë kollë.Sipas doktor Merjas, kollitja në këtë rast nuk përbën shqetësim, por përkundrazi është shenjë se mushkëria po pastrohet nga gjithë ngarkesat mik. ro. bale që ka.

Kjo praktikë rekomandohet për më të rinjtë të cilët nuk mund të përdorin recetat e Merjas me ponç.Ai vërejti se tështitja e shpeshtë është shqetësuese,pasi është shenjë e një pranie të shumtë vir-usesh në rrugët e frymëmarrjes.

Merja përsëriti kërkesën për të përdorur propolis, rigon dhe antiseptikë të ndryshëm. Optimist për rënien e rasteve të inf-ektuara në vend, ai tha se duhet të bëjmë përsërikujdes.