Fantastike, Gjermania përgatitë sur.prizën e madhe për qytetarët e vet

E Jashtëzakonshme, Gjermania Përgatitë Surprizën e madhe për qytetarët e vet. Ne nje konferenc te fundit, Kancelarja Angela Merkel ka thënë se konservatorët që ajo udhëheq dhe socialdemokratët, partitë partnere në koalicion.

Janë pajtuar të mërkurën për një pako në vlerë prej 130 miliardë eurove për të shpejtuar rimëkëmbjen ekonomike pas pandemisë së ko ronavir usit.

Partnerët e koalicionit qeverisës kanë qartësuar edhe dallimet që kishin për stimujt në blerjen e veturave të reja dhe për lehtësimet për borxhet e komunave.

Duke hapur rrugën për një program fiskal shumë më të lartë se pakot e ngjashme që kanë partnerët e shtetit në kuadër të eurozonës,ditorja.