E Gjithe Zvicrra Po Mahnitet Me Kete Shqiptar, Ja Se Qfare Po Ben Ai ..


E Gjithe Zvicrra Po Mahnitet Me Kete Shqiptar, Ja Se Qfare Po Ben Ai. Jeta p ublike është nd alur në rruën “Marktgasse” të Rheinfeldenit kurse Dritan Jusufi fu rnizon të moshuarit me ushqim.

Një qe tësi f antazmë ka mbretëruar kësaj mesdite mbi qytetin e vjetër të Rheinfeldenit. E ngrohta Ciao, come va? përshëndetjet gjatë shëtitjeve përreth dyqanit të Raffaele Marino nuk tingëllojnë kësaj here.Në këtë kohë, italiani është dashur të qëndrojë prapa banakut të tij të akulloreve dhe në t emperaturat e pranverës do të shiste disa kilogramë delikatesë të ëmbël.

Në vend të kësaj, Marino p astron dritaret e dyqaneve të delikatesave të tij, ku aktualisht lejon një m aksimum prej një personi për arsye hapësinore.Në këtë kohë, italiani është dashur të qëndrojë prapa banakut të tij të akulloreve dhe në t emperaturat e pranverës do të shiste disa kilogramë delikatesë të ëmbël,ditorja.